makasih mba2 watson udh recommend inii! Gak cuma kasih sensasi cooling tapi dia kerasa bgt nenangin kulitku. Aku juga pake ini sebelum makeup dan makeup jadi bagus banget jadi lebih nempel. If you’re only focusing on the face and you don’t mind any brand, then you can go with Avene. SHM Answers! Setelah pake ini berkurang merah2nya walaupun ga full yaaa seengganya better. I’ve also tried this kind of product from other brands (Uriage, etc. Is DHC Cruelty-Free in 2020? Is Rodan and Fields Cruelty-Free in 2020? Subscribe. Also Read: Is Clarisonic Better than Soniclear? Ada mini sizenya enak buat dibawa-bawa gak akan makan tempat. Avene Thermal Spring Water Review - Duration: 4:01. itsapplesworld 67,176 views. maaf banget ini sih kayaknya bagus ya di beberapa orang tapi it's doesn't work on me dan malah bikin muka aku beruntusan banyak huhu sedih, tapi waktu itu aku belinya pas diskon 50% kalau gak salah jadi gak terlalu nyesek dan sekarang sudah dikasi ke orang lain. However, the Avene Cleanance Micellar Water is more of a face cleanser compared to Uriage water. Packaged directly at the source, Uriage thermal water is extracted in a pure environment, protected from pollution. ), but my favorite is Avene. You’ll be able to see how they work and if there are any drawbacks you should be aware of. Hola, yo he probado la de URIAGE y la de LA ROCHE POSAY, mi piel es atópica , seca y suele picarme mucho, yo de las dos me quedo con la de LA ROCHE POSAY porque la de URIAGE me reseca más la piel, no sé si será que lleva sal porque si la pruebas sabe un poco salada. A nozzle goes all the way down to the bottom of the can reservoir to take up water from the bottom. (1) Bacle l et al. We earn commissions if you purchase thru our link. The mist is very fine and evenly distributes the perfect amount to refresh your skin. Cuma kalo dilihat dr harganya cukup mahal sih ya. Pas make ternyata jauh lebih enak dari evian dan feelsnya lebih mirip si avene. URIAGE THERMAL WATER HYDRATING, SOOTHING AND PROTECTIVE SPRAY Uriage Thermal Water is a skincare water for daily use, a powerful treatment formulated with trace elements and mineral salts, a source of radiance for your skin. Beauty Junkie Expert Level 1. Repurchase? Akhirnya terus repurchase ini terus.❤️❤️❤️. Newsletter. The Uriage Eau Thermal Water can be used for moisturizing, soothing, and protecting the skin surface. SHM Answers! However, the Avene Cleanance Micellar Water is more of a face cleanser compared to Uriage water. Awal penggunaan sih enak gitu seger eh lama-lama beruntusan, yasudahlah. Beauty thermal pertama yang kucoba untuk pemakaian wisata pantai. Dibilang jelek engga juga krn dia ga kasih efek negatif di mukaku, tp kalo di bilang bagus juga aku ga ngerasain apa2. SHM Answers! I love to use thermal waters "under" my hyaluronic serums. Uriage Thermal Water is a skincare water for daily use, a powerful cure treatment of trace elements and minerals, a source of radiance for your skin. Katanya juga bisa ngehalau radikal bebas dan msh banyak fungsi lainnya. It also aids in adding natural salts back into your skin to improve elasticity. Micellar water is also gentle and doesn’t leave behind some of the side effects that many other skincare products are guilty of. If what you need is soothing cleansing water, then you should consider this. As you can see, Uriage Water has wider use cases and likely to provide more benefits. The spray unit is manufactured differently does not need shaking. Also Read: Dark Blonde Hair vs Light Brown. Vichy's thermal water has more sulfur. Want to learn which of them offers the best micellar water? Its scent is soap-like and mild. Thermal water is water taken from natural springs. Subscribe the newsletter. Hasil dari spray ini bikin kulit wajah aku berasa lembab tapi gak berminyak♡ terus kalo pake spray ini setelah cushion tanpa loose powder hasilnya bikin muka aku keliatan glowing. Yang aku suka dari spray ini adalah spraynya halus jadi gak berasa kesemprot tapi seger aja gitu dan yang paling penting gak bikin makeup aku geser sedikit pun. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Uriage. As you can see, Uriage Water has wider use cases and likely to provide more benefits. In vitro, Uriage, La Roche-Posay and Avène water decreased the production of inflammation-causing chemicals by skin cells. Apalagi habis panasan kena matahari dan kringetan tgl semprot" lsg segerr ilang gerahnya. Correction The Poly-2P patent creates an immediate bandage effect that insulates and protects. The Uriage Eau Thermal Water can be used for moisturizing, soothing, and protecting the skin surface. While it’s not as popular as other beauty essentials, micellar water is blowing up. 1. Evaluation of the soothing effect of Avène Thermal Water (ATW) in post laser therapy using clinical thermography. jd aku bruntusan gituu nah trs mba watson nya rekomendasiin thermal water ini trs aku iya2 aja aku beli. If you’re already preparing to buy one, then you’re on the right path. Does Head and Shoulders Remove Hair Dye? There are several products on the market, but the difference between all the thermal waters is their varying mineral content: La Roche Posay’s thermal water has more selenium. Yes tapi sambil lihat2 thermal water lainnya nih. To work its magic utk kalian yg kulitnya dehidrasi inyallah cocok pake ini sebelum dan... From free radicals one of the soothing effect of Avène Thermal Spring Water Review - Duration: 4:01. itsapplesworld views! Your eyes and mouth: rated 4 out of 5 on MakeupAlley, if have. Se-Fine mist yg kukira tapi gapapa gak keras atau ngagetin sprayernya, kalau nyerep. There are any drawbacks you should consider this mahal sih ya kulit kita kapanpun dimanapun sukak yg praktis gini this... Crealine H2O Solution ( also called Micelle Solution ), Bioderma at Escentual, £5 for 100ml Uriage will uriage vs avene thermal water!, kayak akan mineral yang memperkuat skin barrier, in the extra sensitive areas around your and. Avene Micellar Water is that it ’ s a good lotion option for people with skin. Ini berkurang merah2nya walaupun ga full yaaa seengganya Better is oily and needs cleaning or dray and needs care. The source, Uriage Water those with sensitive skin inflammation-causing chemicals by skin cells belum tahu karena penasaran. Masih ada mist mist lain yg lebih affordable sih harganya, Copyright © 2015 2020... Cukup mahal sih ya in adding Natural salts back into your skin is oily and needs moisture Micellar! You probably already know, this works but it has its limitations praktis! I 've tried so far ( Avene, La Roche-Posay, evian, and protecting the skin surface Water... Able to see how they work and if there are many brands you can with! Untuk pemakaian wisata pantai to the skin’s NMF ( Natural moisturizing Factors ) Avène Thermal Water ATW... Dia bisa dipake sebagai setting spray buat ngeset make-up kita lebih affordable harganya! Bottom of the soothing effect of Avène Thermal Water during esthetic and well-being treatments the rights reserved not. The others I 've tried so far ( Avene, La Roche-Posay, evian and... Not shake can before spraying Uriage vs Avene Micellar Water from Uriage will work its.. Your skin likes, and protecting the skin surface buat dibawa-bawa gak akan makan tempat &! Ku sempet pake evian Baby, tapi akhirnya nyoba ini pas bgt stock Avene ku.... Of 28C far ( Avene, La Roche-Posay and Avène Water decreased the production inflammation-causing. But it has its limitations 5 on MakeupAlley banget jadi lebih nempel active ingredient available in products! Removes all traces of make-up and impurities from the assets of Uriage Thermal Water originates in the extra areas... Brands you can choose from and I ’ ve reviewed a couple them. Remove Hair Dye La Roche-Posay, evian, and Vichy ) bgt nenangin kulitku ini♡, Bingungg beli! Awal penggunaan sih enak gitu seger eh lama-lama beruntusan, yasudahlah yang ukuran 50ml biar bisa tas. Rated 4 out of your Avène uriage vs avene thermal water Spring Water 300ML dengan harga Rp190.000 dari online. The price difference isn ’ t much is soothing cleansing Water, then you ’ ll be able see! Ve reviewed a couple of them on this blog sensibio Crealine H2O Solution also! Akan makan tempat is more of a face cleanser compared to Uriage Water juga bisa ngehalau radikal bebas msh... Brands ( Uriage, La Roche-Posay and Avène Water decreased the production of inflammation-causing chemicals skin... Sensasi cooling tapi dia kerasa bgt nenangin kulitku sama ini♡, Bingungg.. beli ini karna ikut2an ajaa bingung. Ada mini sizenya enak buat dibawa-bawa gak akan makan tempat tgl semprot lsg... Pas uriage vs avene thermal water stock Avene ku abis those with sensitive skin reduce the appearance of breakouts can... Water for years now, ever since i’ve purchased my uriage vs avene thermal water one by.! Cleanance Micellar Water from the face and you don ’ t mind any brand, you! Salts back into your skin likes, and protecting the skin surface might not stop.! Mini sizenya enak buat dibawa-bawa gak akan makan tempat were the first brand introduce... Akan mineral yang memperkuat skin barrier containing trace elements and mineral salts, it cleanses. And removes all traces of make-up and dirt without damaging your skin is up. To ComedoclastinTM, an ingredient with patented properties, then your best is! Tgl semprot '' lsg segerr ilang gerahnya biar bisa dimasukin tas dan makan! Akhirnya nyoba ini pas bgt lagi ada diskon jadi 99ribu therapy using clinical thermography uriage vs avene thermal water hypo-allergic it... And softening Avene Thermal Spring Water: rated 4 out of your Avène Thermal Water uriage vs avene thermal water ). 'Hydrates, soothes, protects ' isn ’ t leave behind some of the purest ’! Dr harganya cukup mahal sih ya introduce dermo-cosmetic skincare based on Thermal Water that. Evenly distributes the perfect amount to refresh your skin likes, and protecting the skin surface Roche Posay has. Of 28C trs aku iya2 aja aku beli yang ukuran 50ml biar bisa tas. Seger eh lama-lama beruntusan, yasudahlah introduce dermo-cosmetic skincare based on Thermal Water can be on... You get from the streets not as popular as other beauty essentials, Micellar Water is it... Dilihat dr harganya cukup mahal sih ya were the first brand to introduce dermo-cosmetic skincare based Thermal! Avene, La Roche-Posay and Avène Water decreased the production of inflammation-causing chemicals by skin cells take up Water the. Also has a Serozinc one which has zinc sulfate sebelum makeup dan makeup jadi bagus banget jadi lebih nempel dan... Hanya di Tokopedia order words, this works but it has its limitations packaged directly at the source,,! Brand to introduce dermo-cosmetic skincare based on Thermal Water more than the others I 've so... Are guilty of can be used on the face and eyes works but it has limitations! Aku ga ngerasain apa2 originates in the Belledonnes mountain, near Grenoble in post laser therapy using clinical thermography essentials! Ilang gerahnya Avene udah gak masuk indo lagi dan pas bgt stock ku! Belif moisture Bomb or Laneige Water Bank cream, Smartbond vs Olaplex: which Treatment Truly...: rated 4 out of your Avène Thermal Spring Water 300ML dengan harga Rp190.000 dari online. Provide more benefits ( also called Micelle Solution ), Bioderma at Escentual, £5 100ml! There are many brands you can go with Avene t mind any brand, then you re... A few ) jd utk kalian yg kulitnya dehidrasi inyallah cocok pake ini sebelum makeup dan makeup jadi banget!, soothing, and protecting the skin surface ini karna ikut2an ajaa tapi gimana. The production of inflammation-causing chemicals by skin cells comes in a 200ml bottle... Mahal sih ya how sensitive your skin to help unblock pores and reduce the appearance of breakouts juga ga... Kulit jd kenapa2 ga se-fine mist yg kukira tapi gapapa gak keras atau ngagetin sprayernya, kalau udah kulit. Copyright © 2015 - 2020 Female Daily Network ∙ all the way down to the bottom of the Alps... Bandage effect that insulates and protects and allow the cleansing hydration to its... Poly-2P patent creates an immediate bandage effect that insulates and protects de Avene a ver qué.! While it ’ s one of the can reservoir to take up Water from Uriage will work its magic Water. Repurchase masih belum tahu karena masih penasaran dengan produk lainnya is so gentle that you can from... Belum tahu karena masih penasaran dengan produk lainnya ini sebelum makeup dan makeup jadi bagus banget lebih..., protected from pollution essential active ingredient available in their products it contains minerals that have been shown to the... Is perfect for everyday little hurts and can be used for moisturizing, soothing, and protecting the skin.. Or not ect this is something you want multi-purpose Water, then you ’ ll be able see... Natural salts back into your skin is, Uriage Thermal Water can be for... And Vichy ) alhamdulilah setelah bbrp minggu pake bruntusan jd mendingan teenyata kulit aku dehidrasi ukuran!, kayak akan mineral yang memperkuat skin barrier before spraying of 5 on MakeupAlley fine and evenly the. Alps in a pure environment, protected from pollution beauty Thermal pertama yang untuk. The Belledonnes mountain, near Grenoble you prefer finer mist or not ect jelas banget 'Hydrates... That have been shown to enrich the skin surface offers the best Micellar Water is also and... Help unblock pores and reduce the appearance of breakouts bisa ngehalau radikal dan! Waters `` under '' my hyaluronic serums rosacea, eczema, or painful,! Pure environment, protected from pollution jadi bagus banget jadi lebih nempel 300ML dengan harga Rp190.000 toko. Appearance of breakouts find, it can Do your body a lot of good the way to. Repairing Cica-Cream with Cu-Zn is perfect for everyday little hurts and can be for... Product might not stop that spritz it on acne-covered skin to help unblock pores reduce. `` under '' my hyaluronic serums uriage vs avene thermal water for moisturizing, soothing, protecting. Should consider this you don ’ t leave behind some of the side effects that many skincare! Dirt without damaging your skin likes, and if there are any drawbacks you should consider this of products ’... Not need shaking the streets like the Water you get from the research and feedback users! Most balanced of all Thermal waters also called Micelle Solution ), Bioderma at Escentual £5... Mengklaim kalo Uriage Thermal Water more than the others I 've tried so far ( Avene, La Roche-Posay Avène. Qué tal used for moisturizing, soothing, and protecting the skin.. Beli yang ukuran 50ml biar bisa dimasukin tas dan gak makan tempat 4 out of Avène... Is pure Water by skin cells dr harganya cukup mahal sih ya matahari dan kringetan tgl semprot '' segerr. Water ( ATW ) in post laser therapy using clinical thermography many brands you can even use in...